Какво питах майките на София

Това са мои постове, пуснати в групата Майките на София с цел иронизиране на безумните въпроси и малко забавление. Естествено, повечето майки се включиха подобаващо, но за моя изненада имаше и такива, които не са разбрали шегата и отговаряха сериозно.  Имаше и такива, които ги възприеха като обидни или подигравка. Постовете са базирани на питанията в групата, но естествено силно преувеличени или направо измислени и не са насочени към някого конкретно. Обясниха ми да си пиша в блога, а не да се подигравам на майките там. Ми, това и правя. Слагам и по един любим коментар, кога шеговит, кога сериозен.

***

Здравейте мами,

Дъщеря ми е вече на 6 месеца. Препоръчайте къде да и направя пиърсинг на пъпа. Мисля да и сложа и халка на носа и ще мога с едно въже да я държа като прохожда. Някой ползвал ли е този метод? Кажете и начин за бързо порастване на зъбите. Искам до 1годинка да сме приключили с това, но и да не са криви. Бае ли някой за прави зъбки? Понеже вкъщи се храним само в порцеланови чинии, в детската градина имат ли такива? Сигурна съм, че ще е алергична от други чинии и прибори, щото ние сме от голямото добрутро. А и може ли някой да ми препоръча много добра учителка, която ще води 1ви клас през 2024г. Няма значение квартала, може и в друг град, ние сме ранобудни.

Любим коментар: Аз на моят син като стана на 6 месеца, започнах да му давам хормон на растежа. Сега е на три години и е около 37кг. чиста мускулна маса.

***

Здравейте мами,

Имам нужда от помощ. Вчера докато разхождах децата в парка, някой ми е откраднал портмонето. Вътре ми бяха спестяванията за 5 години, щото след това отивах да си купувам къща. Сега аз и децата ми оставаме без дом и мъжа ми ще ме пребие, той и без това си ме бие де. Много съм стресирана и ходих на психолог. Той каза, че спешно трябва да отида на Малдивите за да се оправя. Моляя, помагайте, ще дам банкова сметка на лични. Сигурна съм, че е пълно с наивни добри хора, които ще ми изпратят пари. Така и така съм почнала, трябват ми и гуми за колата/да са нови/.

Любим коментар: Аз мога да ви помогна. Минете през моя блок и мога да ви хвърля 20 000 през балкона. Толкова имам.

***

Я да ви питам нещо, че никъде няма информация. Ще ходим в чужвината, трябва ли паспорт за бебето и какви документи трябват. За какво всъщност му трябва паспорт? Не мога ли да го сложа в куфара- 5кг е.

Любим коментар: Ако страната е членка на ЕС ви трябва само паспорт на детето. Той ще е готов след месец.

***

Аз ще замоля като обеснявате нещо да е подробно, щото сега не моа се ориентирам тия децки къде да ги чакам. Разбрах, че Ной ги пуска, ама къде? Сигурно идва с ноевия ковчег и ги пуска по Перловската река. Вие на кой мост ги ловите и има ли много хора?

Любим коментар: Имате правописна грешка, „децки” не се пише така

***

Здравейте. Ако поста ми не е за тук, нека админ да го изтрие. На телефон съм и нямам търсачка, щото нямам интернет. Искам да питам някой, който е бил в Бояна тези дни, как е времето? Ще ходя до там след седмица и нямам чадър.

Любим коментар: Много ми се иска да Ви помогна, но и аз нямам интернет, за да Ви отговоря.

 

 


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s