Какво научих от майките на София 5-7 част

5 част

Начи, в 21 век все още е актуално да хвърлиш пъпа на детето на някое хубаво място, ако искаш да стане нещо от него някой ден. След прощъпулника, това е втората по важност стъпка, за да гарантирате доброто бъдеще на наследника. За момиченца, много популярно място е двора на Бъкингамския дворец и още някои дворци. Искам да видя лицето на дворцовия служител, когато замита пъповете. Ако не искате да е Принцеса, много популярни са банките в Швейцария. Не става ясно дали, за да работи там или мъжа ѝ да работи банка. За момченцата е добре на някой стадион из Европа, ама директно на терена. Тези, които не пътуват в чужбина се примиряват с двора на Софийския и Техническия университет. За Нов Български няма желаещи. Аз не знам какво стана с пъповете на моите деца, но имам няколко зъба и ще взема да ги разхвърлям по банки и дворци и да дам своя дан в разпространението на български биологични отпадъци по света. Обаче, ако искате цял живот да са близо до вас/ разбирай на 40г. в детската стая/ ги сложете някъде на високо. Но не може просто да хвърлите нещастния пъп върху гардероба. Трябва да имате “ кутия за бебешки съкровища”/ между 20 – 40лв./ в която да събирате косми, нокти и каквито там други отпадъци решите. Чудесен подарък за сватбата на ПРИНЦЕСАТА и ПРИНЦА.

6 част

Така, за да разберете дали през Юли месец, бебето може да спи на отворен прозорец се обадете на педиатъра. За да ви спестя едно обаждане, ще кажа, че може, само ако не става течение. Как ще спи на течение бе, вие добре ли сте!

Научих и няколко нови начина за сваляне на мега високата температура от 38 градуса. Мазане на детето с белтък и ракия. Не разбрах обаче едновременно ли с двата продукта. А какво става с жълтъка, за Бога! Също се слагат лимони на краката и отгоре чорапи. Ама цели ли, половинки ли, никой не ти казва. Предполагам може да експериментирате и с други хранителни продукти. Къде изчезна добрият стар оцет? Мазане със сапунена пяна около пъпа също става, предполагам че ще е добре по посока на часовниката стрелка. Аз бих добавила и някое заклинание. А една дама сподели, че детето ѝ свалило температурата като изяло една ябълка. Е те това е откритие за медицината, всъщност за хомеопатията.

Ако ще избирате име за момченце има нещо много важно. Не трябва да има “галено име”. “ За какво ни е гальовност при изричането на името на МЪЖ”. Разбрахте ли, айде без лигавщини, МЪЖ ли ще отглеждаш или лукова глава.
Като тръгнете да раждате, задължително питайте майките от коя болница са доволни. Тук ще бъдат изброени всички знайни и незнайни болници.
А и, да знаете, че е изчезнало момченце в магазин Фантастико. На магазина било сложена голяма снимка на детето. Магазинът бил обграден от полиция и не давали да се паркира, камо ли да се пазарува. Детето е било качено в някаква кола по данни на очевидци. Очевидецът е един и той е: Приятелят на зълвата на една от майките на София. А пък в Младост се разхожда извратеняк, който не се притеснява, че му крещят, че е изрод. Тц, тц, тц.

7част

Така, научих също кога мога да продупча ушите на моята ПРИНЦЕСА, защото явно има голямо значение. На Благовещение разбира се, как не се сетих. Иначе не знам, сигурно ще зараснат дупките или ще клюмнат ушите, абе трудно решение е това.
Научих и че е адски селско и нетолерантно да пушиш на собствения си балкон. Ми да, пушещ селянино, така през прозореца на съседката от горния етаж влизат облаци канцерогенен дим и тровят петгодишния ПРИНЦ. Също като готвите, трябва да затворите навсякъде и като приключите с миризмите, тогава отваряте прозореца си, за да не дразните същата тази комшийка.
Разбира се, това, че храните отрочето с био и мио продукти е ясно. Но не е зле да си правите и домашно пречистено масло гхи! Ако все пак случайно си купите нещо от магазина на ъгъла е хубаво да имате уред за измерване на нитратите. Така една дама проверила динята, която купила да нахрани детето си и добре че го направила, че знае ли се какво щеше да стане. Ама аз друго се чудя- как ще нахраниш дете с диня бе?
Ако пък намерите някаква буболечка в косата на детето, много вероятно е да не знаете каква е, за това я хванете, снимайте и сложете в групата, за да ви кажат. В повечето случаи е Въжка или Vajka, те си приличат. Но едно нещо пак не разбрах- как се произнася “ ол йнклузив”?

Какво научих от майките на София 1-4 част


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s