Какво научих от групата Мами нинджи

Научих нещо много важно. Ако детето не слуша, врещи, прави някакви тъпотии, всичко това се отдава на зодията му. Няма значение каква е тя. Детето е своенравно, защото е Овен / или нещо друго/, не иска да яде, защото е Везни/или нещо друго/, не иска да си пише домашните, защото е Скорпион/ или нещо друго/ . Какъвто и да е проблема, да знаете, че зодията е виновна за това.

Също така, на майката на детето с проблемна зодия, ако случайно някога ѝ дойдат гости, те трябва да се събуят отвън. Не, не вътре, отвън пред вратата. Никаква мръсотия не може да се допусне до коридора, какво остава за по-навътре, където живее детето от някаква зодия. Ако все пак гостът прояви някакво колебание да се събуе, тя ще му предложи калцуни, а ако и тогава гостът прояви колебания, тя пък ще бъде твърде и ще да го засили там откъдето е дошъл. Амаха, ще тъпче килимите с гадните си обувки, където детето Лъв си играе. Ако по някаква причина, хипотетична разбира, гостът ще е с преспиване, то задължително веднага трябва да се преоблече, за да не разнася микроби из обиталището на детето Риби. Ако на някого изобщо му бъде позволено да запали цигара, то обособеното място за това е под абсорбатора разбира се. Това разбира се, ако изобщо приема гости, защото не е удобно, тъй като отглежда дете с някаква си зодия и по-добре да е стерилно.

Иначе тази гостоприемна жена никак не е суеверна. Ама никак, само не си оставя чантата на земята. Не, не защото било на бедност, просто е мръсно,нали тази чанта после ще отиде в дома на детето Дева. Също така не се оставят дрехи на простора нощем, за да не се облекат в тъмни сили. Особено на детето/ това със зодията/. Или пък ще вземат да се напрашат най-малкото. Или ще влезе някоя буболечка и да я изяде детето Водолей, ей така както си играе. Или по-скоро ще го усмърди, щото май само смрадливки има, ама за всеки случай, знае ли човек какво може да се завре в прането.

Преди да излезе, майката на детето с проблемна зодия, винаги затваря капака на тоалетната чиния да не избягат парите. Нямам представа защо са там. Не се изхвърля боклука вечер, да не се изхвърли късмета. И за него нямам представа, защо е там. Ако излезе и забрави нещо и се върне обратно вкъщи, докосва някой ъгъл и се поглежда в огледалото. Или пък се движи назад. Или всичко заедно, може да включите подскоци и подсвирквания, или каквото друго решите, особено ако ще е забавно за околните.

А това, което много ме впечатли и не ми дава мира е че не се оставя хляба с кората надолу. А, познайте защо? Защото ще умреш в страшни мъки!


4 thoughts on “Какво научих от групата Мами нинджи

  1. Иди се прегледай, че си дрогирана, ама са ти продали менте. Няма с какво да си интересна, щото просто си скучна и тъпа и смучеш измишльотини от пръстите си.

    Харесвам

  2. Въпрос към авторката – имате ли някакви статии, които не са вдъхновени от фейсбук групи или писателският ви талант и “чувство за хумор” спират дотук?

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s